Kennel Chamiilon

O-Kull, Shani og Nico ventes (håper vi) ca 10 april 2018

 

VI har hatt vellykkede parringer med Nico og Shani. Begge disse bor i nabohuset hos min datter Marit, så de er godt kjente med hverandre    Hvis alt går som vi håper, vil valpene bli født ca 10 april 2018.  Både mor og far er øyenlyst fri. Begge er kneledds testet 0/0. Begge er også DNA testet, og ingen av de er bærer av PRA3 genet. Parringen skjer i tråd med NKK og NMHK sine avlsetiske retningslinjer. I dette kullet kan det komme både røde, gyldne , soble, og kanskje PC valper. Dette er første kullet til Nico, så jeg vet ikke om han gir particolour. Shani har hatt ett kull tidligere, og da kom det rød og gylden. Blir spennende å se hva som kommer denne gang :)

 

Nico                                                                                                Shani

Bakgrunn i bruk

 Chamiilon`s Joy Of Life (CERT)                                            Leirfossen`s A Gift From Miika (CK)

 

Begge foreldrene er fra linjer jeg kjenner veldig godt. Nico er sønn av Tilde (N UCH Tibràar Tinda Turquoise), som jeg har importert fra Island. Han er en skikkelig god gladhund, men masse sjarm. Nico har gjort det veldig godt på utstilling, og er fullcertet med små og stort cert. Han trenger bare ett lite cert for å bli champion, og det må han ta etter at han fyller 2 år 10 mai. 

Shani kjøpte jeg inn fordi hun er datter av Miika (INT MULTI CHAMPION Bergrabben`s Up To Date). Når jeg lånte ut Miika til ei nydelig rød tispe, ønsket jeg å få inn ei datter av han i oppdrettet mitt. Shani er ei rolig og harmonisk tispe. Hun elsker å ligge i fanget, og er en herlig hund. Både Nico og Shani er mye sammen med små barn, katt og andre hunder. Shani gjorde det veldig godt som valp på utstilling, men er bare stilt et par ganger som voksen, og oppnådd CK. Utstilling var ikke helt tingen for henne, og da slapp hun det.

Valpene vil vokse opp her, og bli sosialisert med de andre hundene i flokken, katta vår Rufus, og barnebarnet Nina som bor hos oss.

 Stamtavle til dette kullet.

Valp Chamiilon`s Joy Of Life N IC UCH NORD JV-10 Mango`s Nickelodeon N SE UCH Mango`s Bono
Mango`s Miss Fame
N UCH Tibràar Tinda Turquoise Perlu-lindat Mikki Snær
C.I.B IC CH Toyway Ama-Ry-Lix
Leirfossen`s A Gift From Miika C.I.B Multi Ch Bergrabben`s Up To Date N UCH Arundina Lha Channa
C.I.B NORD UCH FI V-06 Sagaland`s Xara
Miramalis Lovely Mali N UCH Temple Telstar Lotus
Telisas Mira

 

Hodebilder

 

 Dette vil bli Kennel Chamiilon`s O-Kull, og valpene vil da få kennelnavn etter ei rode som begynner på O. Det er utrolig mange fine rosenavn å velge mellom 

Noen eksempler er Chamiilon`s.......One Love, One in a Million, Olympic Gold, Only You, Orient Spice, Oliver Twist, Orientel Charm, Our Little Secret, Our Dream. Navnene plukker jeg ut når jeg blir nærmere kjent med valpene.