Kennel Chamiilon

O-Kull, Shani-Nico. valper født 11 april 2018

 

1 gutt ble født 11 april 2018.

Det gjemte seg bare en valp i magen til Shani, og det var en nydelig gutt på 216 gram   

Navnet må selvsagt bli Chamiilon`s Only You   Valpen er reservert.

Kan også kjenne det på magen og pattene hennes.  Både mor og far er øyenlyst fri. Begge er testet for patellaluksasjon med resultat 0/0, som betyr at kne er helt i orden. Begge er også DNA testet, og ingen av de er bærer av PRA3 genet. Parringen skjer i tråd med NKK og NMHK sine avlsetiske retningslinjer. I dette kullet kan det komme både røde, gyldne og soble valper. Dette er første kullet til Nico, så det blir spennende å se hva han gir. Shani har hatt ett kull tidligere, og da kom det rød og gylden. Blir spennende å se hva som kommer denne gang. Innavlsprosenten er 0,79 på 6 generasjoner, og da regnes ikke foreldredyrene som nær beslektet.

 

Nico                                                                                                Shani

Bakgrunn i bruk

 Chamiilon`s Joy Of Life (CERT)                                            Leirfossen`s A Gift From Miika (CK)

 

IMG_2819

 

Begge foreldrene er fra linjer jeg kjenner veldig godt. Nico er sønn av Tilde (N UCH Tibràar Tinda Turquoise), som jeg har importert fra Island. Han er en skikkelig god gladhund, men masse sjarm. Nico har gjort det veldig godt på utstilling, og er fullcertet med små og stort cert. Han trenger bare ett lite cert for å bli champion, og det må han ta etter at han fyller 2 år 10 mai. 

Shani kjøpte jeg inn fordi hun er datter av min Miika (INT MULTI CHAMPION Bergrabben`s Up To Date). Når jeg lånte ut Miika til ei nydelig rød tispe, ønsket jeg å få inn ei datter av han i oppdrettet mitt. Shani er ei rolig og harmonisk tispe. Hun elsker å ligge i fanget, og er en herlig hund. Både Nico og Shani er mye sammen med små barn, katt og andre hunder. Shani gjorde det veldig godt som valp på utstilling, men er bare stilt et par ganger som voksen, og oppnådd CK. Utstilling var ikke helt tingen for henne, så det fikk hun slippe.

Valpene vil vokse opp her, og bli sosialisert med de andre hundene i flokken, katta vår Rufus, og barnebarnet Nina som bor hos oss.

 Stamtavle til dette kullet.

Valp Chamiilon`s Joy Of Life N IC UCH NORD JV-10 Mango`s Nickelodeon N SE UCH Mango`s Bono
Mango`s Miss Fame
N UCH Tibràar Tinda Turquoise Perlu-lindat Mikki Snær
C.I.B IC CH Toyway Ama-Ry-Lix
Leirfossen`s A Gift From Miika

C.I.B N SE GIB RO AZ TR UKR MOLD UCH

Bergrabben`s Up To Date

N UCH Arundina Lha Channa
C.I.B NORD UCH FI V-06 Sagaland`s Xara
Miramalis Lovely Mali N UCH Temple Telstar Lotus
Telisas Mira

 Far og mor

Hodebilder

 

 Dette vil bli Kennel Chamiilon`s O-Kull, og valpene vil da få kennelnavn etter ei rode som begynner på O. Det er utrolig mange fine rosenavn å velge mellom 

Noen eksempler er Chamiilon`s.......One Love, One in a Million, Olympic Gold, Only You, Orient Spice, Oliver Twist, Orientel Charm, Our Little Secret, Our Dream. Navnene plukker jeg ut når jeg blir nærmere kjent med valpene.