Kennel Chamiilon

Valper født 9 mai 2019. 1 tispe 4 hanner

 Alle valpene er reserverte.

 

Følg R-Kullet på VALPEBLOGGEN. Etikett R-Kull >>

 Tilde fikk 5 flotte valper 9 mai. En dag tidligere enn jeg trodde, men det var helt greit. Fødselen gikk fint, og det tok ikke så lang tid før alle var kommet til. Jeg må vel innrømme at jeg håpet på litt flere tisper, men slik er naturens gang. Det er mange som ønsker seg hannvalp, så da blir det nok til de. Alle fem er selvsagt supersøte, og de vokser jevnt og trutt. Litt sprik i vekt ved fødsel, fra 121 til 181 gram. Tispa var tyngst   Minstemann er minst like aktiv og sprek som den største, og når de runder 8 uke, så tenker jeg at vekta viser noe helt annet på alle. Da kan den minste være størst 

 Jeg vil ha et siste kull på Tilde, N UCH Tibràar Tinda Turquoise denne, denne våren. Tilde er import fra Island, og har gitt veldig fine valper tidligere. Det har hele tiden vært en plan å bruke Zaxon, NORD EE UCH Lilileian Honey Bear, på henne, og denne gangen blir det slik. Tilde er ei veldig trygg tispe med mye selvtillitt, og det fører hun med seg til valpene. Zaxon er verden beste godgutt, som elsker å få kos. Han er en hanne med masse personlighet, og som man bare må bli glad i. Zaxon er importfra Lilileian Kennel i Finland.

Begge er øyenlyst FRI, DNA testet, og begge er sjekket for patellaluksasjon (kneskåler) med resultat 0/0. Bedre kan det ikke bli  . Begge har god helse, og godt gemytt. To herlige hunder som er til stor glede for oss alle her hjemme.

 

1 døgn 2

 

Foreldre

Valper planlegges ny 

 

 

 Stamtavle til dette kullet

Valp

NORD EE UCH

Lilileian Honey Bear

C.I.B  FI EE LV NO LT BALT CH EE JCH  FIJW-13 FIW-13

EEW-14 FIW-14 LVW-15 HEW-17 FIW-18

Lilileian Honor Of All

Mon Aminetten Brandon

FI SE EE PL V HR CH SPILTW-17 VWW 17-18 BENELUXVW-18

EUVW-18 HEVW-18 Lilileian Padme Amidala

Lilileian Lady Marmalade FIN CH SHIBAZHAN XANTHOCERAS
FI CH EE CH EE VCH ZIESTAN TOCCARA

N UCH

Tibràar Tinda Turquoise

Perlu-Lindar Mikki Snær IC CH Tibràar Tinda Un Bel Figo
C.I.B IS CH Toyway Ca-Isla
C.I.B IC CH Toyway Ama-Ry-Lix CIB FIN DK DE CH Hoswin Lilla Obelix
FIN CH JV-01 Toywau Guan Hua

 Far og Mor

Sort bakgrunn