Kennel Chamiilon

Valper født 12 mai 2019. 1 tispe og 2 hanner

 Alle valpene er reserverte.

Følg S-Kullet på VALPEBLOGGEN. Etikett S-Kull >>

Livi gikk litt lenger enn jeg forventet, men etter 62 dager fra første parring, kom 3 fine valper til verden. Først en gutt på 191 gram, så en gutt til på 162 gram, og til slutt tispa mi som var kjempestor, hele 216 gram. Hun kom med rumpa først, så jeg fryktet det skulle gå galt når hun enda var så stor. Men mamma Livi klarte brasene som bare det, og fikk ut valpen uten hjelp   Livi var litt forbauset etter at første valp kom til Hun visste ikke helt hva hun skulle gjøre og tro, så turde nesten ikke se på den. Når neste kom hadde hun oppfattet poenget, og morsinnstinktet slo inn for fullt. Hun er kjempeflink med dem. Vasker og flir opp i valpekassa. Det er alltid litt spennende med førstegangsfødende, men det går heldigvis godt hver gang. Det er tre nydelige lyse valper, som ligger i valpekassa nå. Ser at begge guttene har tegningene til pappaen i ansiktet 

Livi venter nå sitt første kull. Hun er 3 år, og det er en fordel at hun ikke blir for gammel før det skjer. Livi er etter Mimi, Chamiilon`s Daydream, som bor i Danmark, Og Zaxon, Lilileian Honey Bear. Jeg fikk låne Mimi hit til Norge for å vise henne på Utstilling, og fikk samtidig ha et kull på henne. Hun fikk fem flotte valper som er spredd litt rundt. Ei søster av Livi bor på Island, en bror bor i Finland, Livi ble hos meg, og en bror og søster bor hos andre oppdrettere i Norge. Livi er ei myk herlig tispe. Hun er så god og snill, og med masse sjarm. Hun er ikke den som er mest frempå, men vil gjerne ha kos når hun er klar for det. Livi er en fryd å ha med på utstilling. Det virker som om hun koser seg i ringen, og er trygg og fin foran dommeren. Hun har gjort det veldig bra der, og er blitt Norsk og Svensk Utstillings Champion.

Jeg har vært så heldig å få låne Djingis, Bergrabben`s Casanova, som far til valpene. Han kommer fra oppdretter Gunvor Sørensen, og bor sør i Sverige. Djingis er ikke vist på utstilling foreløpig, men han har ei søster og en bror som er Champions. Broren er i tillegg Verdensvinner. Oppdretter Gunvor vil ta med seg Djingis (Bergrabben`s Casanova) på utstilling til våren og stille han. Han er en vakker og snill tibbegutt. 

Parringen er  selvsagt i tråd med NKK og NMHK sine avlsetiske retningslinjer

Jeg har veldig tro på dette kullet, og håper det blir ei fin tispe som kan bli igjen her hos oss. Begge er allerede øyenlyst fri, og testet for patellaluksasjon 0/0. Begge to har god helse, og godt gemytt. 

 

IMG_8345

 

Foreldre

Lemon-Meringue-Solid-Color-Background-Wallpaper-5120x2880 (1)

 

Stamtavle til dette Kullet

Valp Bergrabben`s Casanova

INT NORD FIN UCH NV-09-10-11-12 SEV-11-12 

DKV-10-12-13 NORDV 10 EUW-11 HEV-10 KBHV-12

Sagaland`s B-August XII

Rosanley Its Anuther Thyme
N UCH Sagaland`s V-Highland Fling

INT GIB AZ MD RO PH TR CY UCH

Bergrrabben`s Xclusive Xhana

INT NORD FIN R GBZ LIT UCH Sagaland`s U-ran-us

INT NORD FIN GIB UCH Bergrabben`s Orchidee

N SE UCH

Chamiilon`s Isn`t She Lovely

NORD N SE FI EE UCH

Lilileian Honey Bear

C.I.B  FI EE LV NO LT BALT CH EE JCH FIJW-13 

FIW-13 EEW-14 FIW-14 LVW-15 HEW-17 FIW-18 

 Lilileian Honor Of All

Lilileian Marmalade

N DK UCH DKJV-13

Chamiilon`s Daydream

C.I.B NORD UCH Black Jax`s Forbidden Paradoxal
Strömkarlens E-Moll

 

Far og mor