Kennel Chamiilon

Valper ventes ca 10 mai 2019

 Valper planlegges

Livi  og Djingis har hatt vellykket parring, og nå er jeg hundre prosent sikker på at Livi er drektig. Valpene ventes født ca 10 mai 2019.

Livi venter nå sitt første kull. Hun er 3 år, og det er en fordel at hun ikke blir for gammel før det skjer. Livi er etter Mimi, Chamiilon`s Daydream, som bor i Danmark, Og Zaxon, Lilileian Honey Bear. Jeg fikk låne Mimi hit til Norge for å vise henne på Utstilling, og fikk samtidig ha et kull på henne. Hun fikk fem flotte valper som er spredd litt rundt. Ei søster av Livi bor på Island, en bror bor i Finland, Livi ble hos meg, og en bror og søster bor hos andre oppdrettere i Norge. Livi er ei myk herlig tispe. Hun er så god og snill, og med masse sjarm. Hun er ikke den som er mest frempå, men vil gjerne ha kos når hun er klar for det. Livi er en fryd å ha med på utstilling. Det virker som om hun koser seg i ringen, og er trygg og fin foran dommeren. Hun har gjort det veldig bra der, og er blitt Norsk og Svensk Utstillings Champion.

Jeg har vært så heldig å få låne Djingis, Bergrabben`s Casanova, som far til valpene. Han kommer fra oppdretter Gunvor Sørensen, og bor sør i Sverige. Djingis er ikke vist på utstilling foreløpig, men han har ei søster og en bror som er Champions. Broren er i tillegg Verdensvinner. Oppdretter Gunvor vil ta med seg Djingis (Bergrabben`s Casanova) på utstilling til våren og stille han. Han er en vakker og snill tibbegutt. 

Parringen er  selvsagt i tråd med NKK og NMHK sine avlsetiske retningslinjer

Jeg har veldig tro på dette kullet, og håper det blir ei fin tispe som kan bli igjen her hos oss. Begge er allerede øyenlyst fri, og testet for patellaluksasjon 0/0. Begge to har god helse, og godt gemytt. 

 

Lemon-Meringue-Solid-Color-Background-Wallpaper-5120x2880 (1)

 

Stamtavle til dette Kullet

Valp Bergrabben`s Casanova

INT NORD FIN UCH NV-09-10-11-12 SEV-11-12 

DKV-10-12-13 NORDV 10 EUW-11 HEV-10 KBHV-12

Sagaland`s B-August XII

Rosanley Its Anuther Thyme
N UCH Sagaland`s V-Highland Fling

INT GIB AZ MD RO PH TR CY UCH

Bergrrabben`s Xclusive Xhana

INT NORD FIN R GBZ LIT UCH Sagaland`s U-ran-us

INT NORD FIN GIB UCH Bergrabben`s Orchidee

N SE UCH

Chamiilon`s Isn`t She Lovely

NORD N SE FI EE UCH

Lilileian Honey Bear

C.I.B  FI EE LV NO LT BALT CH EE JCH FIJW-13 

FIW-13 EEW-14 FIW-14 LVW-15 HEW-17 FIW-18 

 Lilileian Honor Of All

Lilileian Marmalade

N DK UCH DKJV-13

Chamiilon`s Daydream

C.I.B NORD UCH Black Jax`s Forbidden Paradoxal
Strömkarlens E-Moll

 

Far og mor