Kennel Chamiilon

Valper planlegges høst 2019

 Valper, T-Kull planlegges

Plutselig fant jeg ut at jeg ville ha kull på Shani også nå. Jeg har tenkt lenge på at jeg trenger en ny hannhund. Alle hundene mine er enten nær beslektet med Tilde, Zaxon, eller begge. Det vil si at jeg har i grunnen ingen hanner jeg kan bruke senere. Jeg har grublet på hvordan jeg skulle løse dette, og kom plutselig på at Shani faktisk ikke er nær beslketet med de andre. Og vipps, så kom jeg på at jeg kunne bruke en ubeslektet hanne på henne, og satse på at de kunne lage en vakker liten tibbegutt til meg   Tanken slo meg sist mandag, og allerede onsdagen etter fikk jeg øyenlyst henne i Trondheim samtidig som jeg tok Tilde. 

Shani er datter av min flotte tibbehanne Miika (Multi Ch Begrabben`s Up To Date). Hun bor hos min datter på Røros, men er veldig ofte her og vil ha valpekullet hos meg. Hun er ei nydelig rød tispe, og veldig rolig og snill. Shani har bare vært stilt et par ganger, men har CK. Dels på grunn av at hun bor hos datteren min, og dels fordi utstilling ikke var helt hennes greie. Jeg regner ikke med at hun vil få mange valper, for hun har hatt to små kull tidligere. Men man vet aldri, plutselig så slår hun til med et kjempekull  . Uansett så håper jeg det blir en hanne der, jeg kan beholde selv.

Jeg var så heldig å få låne JJ (N DK UCH NV-17 Mullagh Breaking Dawn), som bor i Kristiansund. Han er import fra Irland, og nytt blod i Norge. Han har noen valper fra før hos eierne. JJ er en vakker og veldig snill hanne. Han bor i en stor flokk med tisper og hanner, og fungerer fint sammen med alle. Faren hans "Buddy" er Crufs vinner, og fantastisk flott med nydelige bevegelser. 

Med så mye fint bak, så har jeg trua på dette kullet. Begge foreldrene er øyenlyst, sjekket for patellaluksasjon, og har god helse. De har begge fantastisk gemytt, så dette må da bli bra 

 

Valper ventes

 

 

Stamtavle til dette kullet

Valp

N DK UCH NV-17

Mullagh Breaking Dan

CH GB CH Rosanley The Adonis At Torfness GB CH Torfness Wun Of The Bhoys
Rosanley Keep The Faith
CG Gabriella Des Hauts Flamboyants Of Don Goblin Diego
Fibbi Des Hauts Flamboyants
Leirfossen`s A Gift From Miika INT N SE GIB UKR ROM UCH Bergrabben`s Up To Date N UCH Arundina Lha Channa
INT NORD FIN R LIT UCH FINV-16 Sagaland`s Xara
Miramalis Lovely Mali N UCH Temple Telstar`s Lotus
Telisa`s Mira

 

Far og mor hode