Kennel Chamiilon

X-Kull. Livi - Tino planlegges født ca 21 juni 2021

 Livi ble parret med Tino - Bergrabben`s Constantin II 20 og 21 april, og blir det resultat vil valpene komme til verden ca 2 mnd senere.

Jeg er veldig takknemlig for at jeg fikk bruke Tino, som er en av de fineste hannene jeg vet, på Livi. Han er også far til Spencer som jeg har brukt på W kullet  . Constantin II er den mestvinnende tibben i Norge de siste årene, og han er også verdens vinner. Det viktigste er likevel at han er en trivelig hund med godt gemytt, og helt topp helsemessig. Han er nettopp øyenlyst, og også denne gangen uten anmerkning. Han er sjekket for patellaluksasjon med resultat 0/0, og også fri for PRA3 genet gjennom foreldrene. Jeg har brukt han en gang tidligere, og det var på Tilde. Jeg beholdt Steffi etter dem, og hun er ei super tispe   Håpet mitt er å få ei søster til Steffi fra dette kullet.

Livi er ei veldig mild og trivelig tispe. Hun kommer snikende inntil en når man sitter på sofaen, og presser hodet mot fanget for å få kos. Hun er veldig snill med resten av flokken, og flink med valper som vokser opp her. Livi har hatt ett kull tidligere, og det ble veldig fine og valper med godt gemytt.

Det gikk litt fortere i svingene for å få gjennomført denne parringen enn jeg ønsket. Jeg trodde jeg hadde god tid, men da jeg var og tok progresteronsjekk på Livi kl 15:00 tirsdag, fikk jeg beskjed om at jeg måtte parre henne samme dag. Med tanke på at det var 60 mil til hannen jeg skulle bruke, så må jeg innrømme at jeg ei stund så svart på det. Jeg hadde virkelig lyst på denne parringen, så da var det bare å begynne å organisere litt rundt, og kl 17:30 ble det full gass på vei sørover. Heldigvis fikk jeg lov til å besøke hannhunden samme kveld, selv om klokken ble 23:00 før jeg var fremme. Det gikk bra, og dagen etter ble det en ny runde før jeg vendte nesen hjemover igjen. Tusen takk til Sonja for at jeg fikk bruke Tino, og tusen takk til Line Louise for at jeg fikk overnatte hos deg på Kornsjø. Greit at man ikke har noe i mot å kjøre bil 

 

Vil du vite mer om dette kullet, så ta gjerne kontakt på tlf +47 97597596, eller mail bente.lund@oppdal.com.

 ivory-off-white-paper-texture1

 

Stamtavle til dette kullet

Valp

C.I.B NORD N SE DK RO UCH DKJV-16 NORDJV-16 NJV-16 WW-18 BENELUXW-18 NORDV-18 NV-20

Bergrabben`s Constantin II

INT NORD FIN UCH NV-08-10-11-12 SEV-11-12 DKV-10-12-13 NORDV10 EUW-11 HEV-10 KBHV-12

Sagaland`s B-August XII

Rosanley It`s Another Thyme

N UCH V-Highland Fling

C.I.B. NORD UCH PH RO TR  UACH
Bergrabben's Xclusive Xahana
INT NORD UCH FI UCH GI CH Sagaland`s U-ran-us
C.I.B. FI UCH GI CH NORD UCH Bergrabben`s Orchidee

N SE UCH

Chamiilon`s Isn`t She Lovely

NO FI  SE NORD EE UCH

Lilileian Honey Bear

C.I.B. NORD CH FI CH SE CH NO CH EE CH LV CH LT CH  BALT CH EE JCH FIJW-13 FIW-13 EEW-14 FIW-14 LVW-15 HeW-17 FIW-18 HeW-19

Lilileian Honor Of All

Lilileian Lady Marmelade
N DK Uch DKJV-13 Chamiilon`s Daydream

C.I.B Nord Uch Black Jax`s Forbidden Paradoxal

Strömkarlens E-Moll

 

Far og Mor

ivory-off-white-paper-texture1

 

Dette er Chamiilon`s X-Kull, og da vil valpene få navn etter ei rose som begynner på X.

Noen forslag på guttenavn er Chamiilon`s Xerius, Chamiilon`s Xerxs, Chamiilon`s Xarus, Chamiilon`s Xanthus.

Noen forslag på tispenavn er Chamiilon`s Xanadu, Chamiilon`s Xanda, Chamiilon`s Xenia.

Jeg er gledelig overrasket over at det finnes så mange tøffe rosenavn på X