Kennel Chamiilon

Valpesiden

I og med at prisen på Tibetansk Spaniel valper har steget noe i det siste, og varierer en del, har jeg nå lagt med på 17 000 (18 000) for en valp. Det er den prisen mange oppdrettere vil ta. Noen er gått opp enda mer, men jeg syntes det er litt for stort sprang i en omgang. 

 

Det er viktig at alle valpene her fra, får et hjem hvor det er godt gjennomtenkt å skaffe seg en hund. Det vil bli et familiemedlem som krever sitt i kanskje 12-15 år fremover. Det er viktig å vite at man kan beholde hundene i gode, men også dårlige tider. At en har tid til å ta seg av den, selv om det skjer mye ellers i familien. Jeg har bare gode erfaringer med fine hjem til valpene her fra, og jeg vil at det fortsatt skal bli slik fremover.

 

Valpeplaner for 2021 

 Tispene ventes å få løpetid først ut i april og bli parret da, så valpene vil eventuelt bli født i juni. De vil derfor ikke være leveringsklare før ut i august. Jeg vet det er mange som ønsker seg valp til sommeren, men det blir dessverre for tidlig for mine planlagte kull. 

 

22.04.21. X-kull N SE UCH Chamiilon`s Isn`t She Lovely "Livi" er parret med en vakker hanne, og vi håper på valper ca 22 juni 2021.

 

12.04.2021. W-kull. Lilileian Sky Full Of Stars "Raina" er nå parret med N DK UCH SEJV-19 Chamiilon`s New Dream "Spencer", og hvis det blir resultat ventes valpene å bli født ca. 12 juni 2021

 

 

  

 Ta gjerne kontakt på +47 97597596, eller bente.lund@oppdal.com, for en trivelig valpeprat.

 

 IMG_6931

 

Valpene våre selges med NKK Stamtavle. De er vaksinert mot parvovirus og behandlet med tre ormkurer, i tillegg til at de er id-merket (microchip). Før de flytter til nye eiere vil de bli kontrollert hos veterinær.
Valpene vokser opp sammen med familien, de andre hundene og våre to katter. De blir sosialisert og møter stadig nye mennesker, både voksne og barn. En god start på livet er avgjørende, og vi vil gjøre alt vi kan for å gi dem det.
Begge foreldrene vil selvsagt være øyenlyste og kneleddstestet.
For oss er det viktig å følge opp valper og valpekjøpere, så det vil kun bli født 1 til 2 kull i året
her. Vi legger stor vekt på å avle på sunne og friske hunder, hvor godt gemytt på foreldrene er særdeles viktig.
Valpene er selvsagt forhåndsregistrert, og er da samtidig forsikret når ny eier overtar den.
 
Med seg til sine nye hjem vil det følge med en valpepakke som inneholder:
013
- Valpeperm med kjøpekontrakt, foreløpig stamtavle, info om foreldrene mm og bilder av valpen under utvikling.
- Valpeleker
- Halsbånd og koppel
- Matskål
- Valpefor
- Hjemmesydd valpeteppe med lukter de er vante til fra mor og søsken.
 
 
Siden hage og spesielt roser er min store interesse utenom hundene, vil alle valpene på kennelen få et navn oppkalt etter ei rose. Det er utrolig hvor mange fine rosenavn som finnes.
 
 
 

Valpekull

  

Planlagte kull 2021


 

Livi - 

ca 22 juni 2021


 

Raina - Spencer

ca 12 juni 2021