Kennel Chamiilon

V-Kull. 2 valper 1 tispe og 1 hanne født 14.11.2020

Følg utviklingen på valpebloggen>>

 Lørdagskveld 14 november kom Kira sine valper til verden. Jeg var veldig usikker på om det var en eller to hun ville få, med tanke på hvor mye hun hadde gått opp under drektigheten. Jeg ble glad og positivt overrasket når Kira begynte å presse på nytt etter at første valpen, ei tispe, var kommet. 30 minutt senere kom en liten gutt. Det var gode vekter på dem begge, 182 og 189 gram. Flott vekt på en tibbevalp. Begge spiser godt og Kira steller så fint med dem. Som vanlig er med tibbevalper, er disse to helt mørke nå i starten. De kommer nok til å lysne betraktelig etter hvert.

 Begge valpene er reserverte.

V-Kullet skulle egentlig være Livi - Spencer, men dessverre så ble det ikke noen valper der. Da blir det i stedet Kira og Agaton som overtar den bokstaven.

Kira, eller Chamiilon`s Kiss'n Tell, er ei nydelig lita tispe som eies av Astrid og bor i Trondheim. Eieren lurte på om jeg ville låne Kira til et kull, og det ville jeg mer enn gjerne. Hun stammer fra Lona, CH Bergrabben`s Vio-Letta, som var min første tispe. Lona er bestemoren til Kira. Miika, INT N SE RO AZ TR UKR MOLD UCH Bergrabben`s Up To Date, er oldefar, så det er mye av mine eldste linjer i henne. De er friske flotte eksemplarer for rasen, og det samme er Kira. Jeg er veldig takknemlig for at jeg får ha dette kullet på henne.

Agaton, eller Akimbos Agaton Sax som han heter så fint på stamtavlen, er en flott hannhund som bor her på Oppdal. Han er en rolig og snill gutt, men en skikkelig kjemper i utstillingsringen. Han har gjort det fantastisk godt der, og fått både vinner og champion titler. Agaton er import fra Sverige og har som Kira masse bra bak seg. Tusen takk til eier Britt Eriksen for at jeg får låne denne flotte hannen.

Både mor og far er helsetestet på alle måter, og har øyne UA, patella (kne) 0/0, og er DNA testet fri for PRA3 genet gjennom foreldre. Bedre kan det ikke bli. Begge har et fantastisk gemytt, og er trygge stødige hunder.

ivory-off-white-paper-texture1

 

IMG_4912

 

 

 

 Stamtavle til dette kullet

Valp

NORD UCH NV-18-19

Akimbo`s Agaton Sax

NORD DK UCH Twist SE UCH Hundmando Christmas Day
Sidenvägens Splendid Cornelia
Gamla Herrgården Nicolina NORD UCH Mavibo`s Zesar
C.I.B NORD UCH Tjo-Nins Minerva
Chamiilon`s Kiss`n Tell Chamiilon`s Good As Gold N UCH Black Jax`s Suspicious Surprise
N UCH Tibràar Tinda Turquoise
Chamiilon`s Especially For You Falkiaro`s Happy New Year

RO CYP BUL MOLD CH

Bergrabben`s Vio-Letta

 

ivory-off-white-paper-texture1

 

 

Dette er Chamiilon`s V-Kull, og da vil valpene få navn etter ei rose som begynner på V.

Noen forslag er Chamiilon`s Viking Queen, Ch....Vienna Charm, Ch.... V-for Victory, Ch....Valentine Heart, Ch....Velvet Star, Ch....Victorian Charme, Ch...Vampire, Ch...Velvet Touch, og sikkert flere etter hvert.