Kennel Chamiilon

INT N SE GIB ROM AZ TR UKR MOLD UCH BERGRABBEN`S UP TO DATE

 

miika

 

Om Miika

 
 Født: 15.10.07
 Far:   Nuch Arundina Lha Channa
 Mor:  Int.Nord Uch FinV-06  Sagaland`s Xara
 Oppdretter: Gunvor og Sigurd Sørensen, Sverige
 DNA test 06.09.13:  Clear of ( Fri for)  PRA3
 Øyenlyst: FRI UA 16.09.08, 19.10.09. 06.01.11. 13.02.12. 05.02.14
 Kneleddstestet: 0/0
            

 Jeg har fått beskjed fra de som Miika har bodd hos, at han gikk bort 13.04.2020. Han har hatt et langt godt liv, og jeg takker for at de har stelt så godt med han 

 
 
Premiering valp: 3xBIM 3xBIR 1xBIG2. Nummer 7 på mestvinnerlista Tibetansk Spaniel valp 2008.
 
Premiering voksen:1xCACIB Sverige 2x CACIB Gibralta 1x CACIB Romania Int Champion
Championat Gibraltar, Cahmpionat Sverige, Championat Norge, Championat Romania, Championat Azerbaijan, Championat Tyrkia, Championat Ukraina, Championat Moldova
 

Stamtavle       Fotoalbum       Avkom

 

Miika`s far Channa, født 08.03.06                           Miika`s mor Sara, født 16.05.03

Channa-Sara

            N uch Arundina Lha Channa                          Int Nord Fin Ro Lt Uch FINV-06 Sagaland`s Xara

 

MIIKA 

Alle familier har vel en liten Emil, og Miika er vår. Han er en aktiv og herlig gutt med en hale som svinger mye frem og tilbake. Han logrer forresten ikke bare med halen, men med hele kroppen.  Når jeg kommer hjem fra jobb så blir jeg møtt av hele "bøtteballetten" nede i gangen, og de to andre hilser på meg på "normal" måte. Miika igjen må absolutt gi meg noe i tillegg, så da er det om å gjøre å finne en vott, ei lue eller hva som helst som tilfeldigvis befinner seg i rett høyde. Ligger fleeace jakka mi på en stol så henter han den og drar den bort til meg. Slik er han når han skal ut også. Vil helst finne noe han kan dra med seg ut i hundegården, så det kan bli mye opprydding der til tider. Han er nok en samler kan en si:) En gang så samlet han på brillene mine, og det var ikke særlig populært da:) Men han er slik et sjarmtroll at han blir fort tilgitt.

Miika er en kraftig men ikke for stor, maskulin hanne. Ingen tvil om kjønnet kan en trygt si. Han har et nydelig fargespill i pelsen fra helt lyst til rødt med sorte dekkhår, og han har ei utrolig flott sort maske. Miika er nok veldig lik sin farfar på Arundina kennel i Finland. Han har bestandig hatt en kraftig pels, og det er aldri noe spesielt røyting på han. Så han er i grunnen i "fin pels" hele året, og det er jo en fordel når en skal på utstilling.

Miika er den første hunden jeg hentet hos Gunvor og Sigurd Sørensen på Bergrabben Kennel i Mellerud i Sverige. Med på kjøpet fikk jeg en utrolig bra oppdretter som jeg har fått mange gode råd og lært mye av. Jeg har veldig god kontakt med Gunvor og vi snakkes på msn eller telefon veldig ofte.

Miika er den som skal danne grunnsteinen i oppdrettet mitt. Han er en veldig flott hanne, har ei utrolig bra stamtavle og et herlig gemytt. Han har fine linjer fra anerkjente oppdrettere, Arundina i Finland, Bergrabben i Sverige og Sagaland i Norge. Han har gjort det veldig bra i utstillingsringen både som valp og voksen. Han har allerede noen avkom etter seg, og han gir flotte valper med kraftig fin benstamme.

Han er så absolutt verdt å satse på fremover.

 

Miika på utstilling

IMG_1085
Miika BIR
Bir Bim Aserbadjan
IMG_0980
miika n ch
IMG_6352
bir bim gib
miika hanna
norske vinnere
miika sv ch
bir bim miika
bir bim vestnes
miika sv cert
Miika cert (1210 x 976)
miika bim
miika valp
miika v
miika bir valp
bim ler
1 valpes