Kennel Chamiilon

Valpesiden

Det er viktig at alle valpene her fra, får et hjem hvor det er godt gjennomtenkt å skaffe seg en hund. Det vil bli et familiemedlem som krever sitt i kanskje 12-15 år fremover. Det er viktig å vite at man kan beholde hundene i gode, men også dårlige tider. At en har tid til å ta seg av den, selv om det skjer mye ellers i familien. Jeg har bare gode erfaringer med fine hjem til valpene her fra, og jeg vil at det fortsatt skal bli slik fremover.

 Valpeplaner for 2022

08.05.2022. Hera - Chamiilon`s Rose Of Hope, er parret med Nelsson - N Uch NJV-20 Sagaland`s Nilsson. Hvis alt går som vi håper, blir valpekullet født ca 1 juli 2022. Både far og mor er helsesjekket etter alle kunstens regler, og alt er bare bra med dem. Øyenlysning fri - uten anmerkning. Patellaluksasjon 0/0, og begge er dna testet fri for PRA3 genet. Begge har selvsagt et fantastisk gemytt. Om du ønsker mer informasjon om dette kullet, så ta gjerne kontakt for en trivelig valpeprat. Tlf: 97597596 eller mail: bente.lund@oppdal.com. 

18.05.2022. Steffi kom i løp ca 2 mnd tidligere enn planlagt, men slik er det. Vi har hatt besøk av noen løpetisper her, så da er det lett å bli smittet. Jeg er så heldig å få låne N Uch NV-18 NV-19 Akimbos Agaton Sax hos Britt Eriksen. Agaton bor også her på Oppdal, og er en flott tibbegutt. Håper på resultat og et fint kull ca 20 juli. Steffi har hatt ett kull tidliger for ca 1 1/2 år siden, og nå håper vi på kull nr.2. Begge har alt i orden på helsefronten, og har et fantastisk gemytt. Om du ønsker mer informasjon om dette kullet, så ta gjerne kontakt for en trivelig valpeprat. Tlf: 97597596 eller mail: bente.lund@oppdal.com. 

 

I sommer 2022, planlegger jeg å parre Raina. Forhåpentligvis blir det valpekull født i slutten av august. Siden det bare ble en valp på henne sist, velger jeg å ha et siste kull på henne. Jeg er så heldig å få låne verdens fineste hanne hjem til oss, og det gjør ting mye lettere. Raina blir parret med samme N Uch NJV-20 Sagaland`s Nilsson eller Sagaland`s Oblix.

 

 

 Sunny

 

Valpene våre selges med NKK Stamtavle. De er vaksinert mot parvovirus og behandlet med tre ormkurer, i tillegg til at de er id-merket (microchip). Før de flytter til nye eiere vil de bli kontrollert hos veterinær.
Valpene vokser opp sammen med familien, de andre hundene og vår katt Rufus. De blir sosialisert og møter stadig nye mennesker, både voksne og barn. En god start på livet er avgjørende, og vi vil gjøre alt vi kan for å gi dem det.
Begge foreldrene vil selvsagt være øyenlyste og kneleddstestet.
For oss er det viktig å følge opp valper og valpekjøpere, så det vil kun bli født 1 til 2 kull i året
her. Vi legger stor vekt på å avle på sunne og friske hunder, hvor godt gemytt på foreldrene er særdeles viktig.
Valpene er selvsagt forhåndsregistrert, og er da samtidig forsikret når ny eier overtar den.
 
Med seg til sine nye hjem vil det følge med en valpepakke som inneholder:
013
- Valpeperm med kjøpekontrakt, stamtavle, info om foreldrene mm og bilder av valpen under utvikling.
- Valpeleker
- Halsbånd og koppel
- Matskål
- Valpefor
- Hjemmesydd valpeteppe med lukter de er vante til fra mor og søsken.
 
 
Siden hage og spesielt roser er min store interesse utenom hundene, vil alle valpene på kennelen få et navn oppkalt etter ei rose. Det er utrolig hvor mange fine rosenavn som finnes.
 
 
 

Valpekull

  

Planlagte kull 2022


 

Hera - Nilsson. Håper på valper ca 01.07.22

 

Steffi - Agaton. Håper på valper ca 20.07.22

 

Raina- Nilsson eller Oblix høst 22