Kennel Chamiilon

Valpesiden

Det er viktig at alle valpene her fra, får et hjem hvor det er godt gjennomtenkt å skaffe seg en hund. Det vil bli et familiemedlem som krever sitt i kanskje 12-15 år fremover. Det er viktig å vite at man kan beholde hundene i gode, men også dårlige tider. At en har tid til å ta seg av den, selv om det skjer mye ellers i familien. Jeg har bare gode erfaringer med fine hjem til valpene her fra, og jeg vil at det fortsatt skal bli slik fremover.

 

Valpeplaner for 2021/2022

22.09.21. Endelig!!! Flora er drektig, og venter valper ca 18 oktober 2021. Dette har jeg ventet lenge på. Det blir Kennel Chamiilon`s X-Kull.

13.09.21. Jeg parret Flora ca 19 aug, og blir det resultat vil valpene komme til verden ca 18-19 oktober. Hun har dessverre gått tom når jeg har forsøkt tidligere, så jeg er spent på om det blir noe resultat nå. Hun er ei flott og herlig tibbedame, så jeg håper det går bra da. Fasiten regner jeg med å ha innen 2 uker.

 

Videre planer er å parre Steffi og Livi ved neste løpetid, som kan komme i slutten av november 21. Jeg har ikke hatt helt hellet med meg den siste tiden når det gjelder valpekull, så håper det snur seg nå. Vil så gjerne ha et kull på Livi nå før hun blir for gammel. 

 

Jeg planlegger også kull på Hera i 2022, men disse valpene vil nok eventuelt ikke bli født før til våren. Regner med at hun kommer i løp i løpet av februar 2022.

 

 

   

 Ta gjerne kontakt på +47 97597596, eller bente.lund@oppdal.com, for en trivelig valpeprat.

 

 IMG_6931

 

Valpene våre selges med NKK Stamtavle. De er vaksinert mot parvovirus og behandlet med tre ormkurer, i tillegg til at de er id-merket (microchip). Før de flytter til nye eiere vil de bli kontrollert hos veterinær.
Valpene vokser opp sammen med familien, de andre hundene og vår katt Rufus. De blir sosialisert og møter stadig nye mennesker, både voksne og barn. En god start på livet er avgjørende, og vi vil gjøre alt vi kan for å gi dem det.
Begge foreldrene vil selvsagt være øyenlyste og kneleddstestet.
For oss er det viktig å følge opp valper og valpekjøpere, så det vil kun bli født 1 til 2 kull i året
her. Vi legger stor vekt på å avle på sunne og friske hunder, hvor godt gemytt på foreldrene er særdeles viktig.
Valpene er selvsagt forhåndsregistrert, og er da samtidig forsikret når ny eier overtar den.
 
Med seg til sine nye hjem vil det følge med en valpepakke som inneholder:
013
- Valpeperm med kjøpekontrakt, stamtavle, info om foreldrene mm og bilder av valpen under utvikling.
- Valpeleker
- Halsbånd og koppel
- Matskål
- Valpefor
- Hjemmesydd valpeteppe med lukter de er vante til fra mor og søsken.
 
 
Siden hage og spesielt roser er min store interesse utenom hundene, vil alle valpene på kennelen få et navn oppkalt etter ei rose. Det er utrolig hvor mange fine rosenavn som finnes.
 
 
 

Valpekull

  

Planlagte kull 2021/2022


Flora - Cesar

Valper ventes ca 18.10.21


 Planlegger kull 

jan/febr 2022