Kennel Chamiilon

Raina - Spencer. W-Kull født 11 juni 2021

17.06.2021. Raina fødte natt til 11 juni. Hun hadde en hard fødsel fordi en av valpene lå som en propp. Jeg måtte til veterinær å få hjelp med riefremkallende. Det tok sin tid, og veterinæren måtte inn å hjelpe med å få ut den første. Dessverre så ble påkjenningen for stor for gutten, så han overlevde ikke. Valp nr 2 kom lett ut, og var ei tispe. Raina har hatt 4 valper tidligere, og jeg håpet på det samme nå. Etter vektøkningen skjønte jeg det ikke var så mange, men håpet på 3 stk. Det var bare to, og når gutten døde, er tispa enebarn. 

15.05.2021. Nå er jeg nesten helt sikker på at Raina er drektig. Det blir spennende å se hva som gjemmer seg i magen hennes 

10.04.2021. Raina - Lilileian Sky Full Of Stars som er import fra Finland, har løpetid og skal parres nå i disse dager. Den heldige tibbemannen er Spencer, Chamiilon`s New Dream, som kommer fra mitt oppdrett. Han er en vakker kar på 3 år. 

Spencer har en eier som er ivrig på utstilling, og har mange champions i huset. Spencer er ikke noe dårligere, for han er blitt både Norsk og Dansk Champion, samt Svensk Junior vinner. Han er en veldig trivelig og snill hund, og har ingen problemer med å dele hjemmet sitt med fem andre hanner, fire tibber og en Engelsk Bulldogg. Han har et fantastisk gemytt 

Spencer har tatt alle de helsesjekkene han skal ha med  resultat patella(kne)luksasjon: 0/0, øyelysning: uten anmerkning. Bedre kan det ikke bli. Han er også fri for PRA3 genet gjennom foreldrene.

Raina har hatt to kull tidligere, og dette blir hennes siste. Avkommene fra de forrige kullene er veldig flotte, og har et fantastisk gemytt. Raina er ei rolig og harmonisk tispe. Hun takler det meste. Hun er litt bereist, siden vi på forrige kullet hennes tok oss en tur til Budapest for å finne den rette hannen. Raina er ei feminin flott tispe, og så absolutt ei dame. Hun er bare stilt et par ganger, siden hun har bodd mye av tiden hos forvert. Foreldrene hennes derimot er både multi champions og multi vinnere, så hun tilfredsstiller så absolutt rasestandarden.

Raina har også supre helseresultater, patellaluksajon: 0/0, og øyenlysning: uten anmerkning. Hun er også fri for pra3 genet gjennom sine foreldre.

 

Spencer og Raina

 

 

ivory-off-white-paper-texture1

 

Stamtavle til dette kullet

Valp

N DK UCH SEJV-19

Chamiilon`s New Dream

"Spencer"

CIB NORD N SE DK RO UCH  DKJV-16 NORDJV-16 

NJV-16 WW-18 NV-20  Bergrabben`s Constantin II

INT NORD FIN UCH NV-09-10-11-12 SEV-11-12 DKV-10-12-13 NORDV 10

EUW-11 HEV-10 KBHV-12 Sagaland`s B-August XII

INT GIB AZ MD RO PH TR CY UCH Bergrrabben`s Xclusive Xhana

N UCH Tibràar Tinda Turquoise

Perlu-Lindar Mikki Snær

C.I.B IC CH Toyway Ama-Ry-Lix

Lilileian Sky Full Of Stars

"Raina"

C.I.B FI EE  LV  NO LT BALT CH EE JCH

FIJW-13 FIW-13 EEW-14 FIW-14 LVW-15 HeW-17 FIV-18 

Lilileian Honor Of All

Mon Aminetten Brandon

FI SE EE PL V HR CH SPLITW-17 VWW-17-18 BENELUXVW-18

EUVW-18  HEVW-18 Lilileian Padmè Amidala

EE CH BALT EE LT LV JCH LTJW-14 LVJW-14

Chenrezi Matchmaker

GB Ch Tibbylands Solo BOB Crufts 2011
Ch Chenrezi Keeper Of Dreams

 

Mor og far

 

  Dette blir Kennel Chamiilon`s W-Kull, og valpene vil få stamtavle navn etter en rose som begynner på W. Noen eksempler er: Chamiilon`s Walking On Sunshine, Ch.... Warm Welcome, Ch.... Wee Man, Ch.... Welcome Home, Ch.... What A Surprise, Ch.... Wow Factor, Ch.... Winner`s Choice, Ch.... With Love, Ch.... Win Win...